Wilbert Molenaar

Wilbert Molenaar

Coach, trainer, mentor en facilitator

Je Master Trainer, Wilbert Molenaar, is gepassioneerd over coachen en trainen, heeft zelf vele duizenden uren internationale coach ervaring met individuele klanten zowel privé als in het bedrijfsleven.

Hij bezit als een van de weinige in Nederland een ICF geaccrediteerde Diploma van Coaching & NLP Supervisie, is een Master Trainer NLP, Master Trainer mBIT (enige in Europa), Master Coach mBIT en Fellow Member Trainer bij IANLP.

Wilbert was de afgelopen 5 jaar tevens trainer aan de Universiteit van Derby Corporate voor de MA in Applied Coaching.

Zijn humor gecombineerd met zijn pragmatische en fascinerende benadering hebben in de afgelopen 25 jaar meer dan 12.000 mensen bereikt over de hele wereld (UK, USA, Australië, België, Denemarken, Dubai) door middel van training en coaching in mBIT, NLP, leiderschap programma’s en coaching programma’s.

Hij is momenteel bezig met een onderzoek naar emotioneel intelligent leiderschap. Wilbert is een zeer gewilde coach, trainer, mentor en facilitator.

Een samenwerking met Mandy Voncken, eigenaar van de Motivatie Fabriek. Tevens Business Coach & mBIT Coach.

Lees meer….

Grant Soosalu, 1962  - 2019

Grant Soosalu, 1962 - 2019

Co-auteur van het boek ‘mBraining’

Grant Soosalu, co-auteur van het boek ‘mBraining’, heeft 6 Universitaire diploma’s in respectievelijk natuurkunde en psychologie en is een veelgevraagd spreker en management consultant. Grant woont in Australië en komt regelmatig naar Europa voor de mBIT Trainers Training en mBIT Master Coach Training

Als je kijkt naar hoe de afgelopen tien jaar de neurowetenschappen ongelooflijke vooruitgang heeft geboekt, blijkt uit de laatste ontdekkingen in de neurowetenschappen dat we complexe, adaptieve en functioneel neuraal netwerken – of ‘breinen’- in ons hart en maag-darmkanaal hebben. Ze heten de cardiologische en enterisch zenuwstelsel, en deze adaptieve neurale netwerk tonen ongelooflijke niveaus van geheugen en intuïtieve ‘intelligence’.

Er is een groeiende en een breed scala van bewijs dat deze hersenen nauw betrokken zijn bij de controle en de behandeling van een breed scala aan functies en belangrijkste gedragscompetenties. door te bouwen op het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek, samen met gedrags-modellering, zijn er een aantal fascinerende en belangrijke inzichten naar voren gekomen die een impact hebben op gebieden als persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, persoonlijke effectiviteit, NLP, mindfulness en adaptief vermogen van mensen en organisaties.

Een samenwerking met Remy Pronk, paardencoach & mBIT coach en eigenaar van Remy4You

Lees meer….

Hoofd, hart en buik

Integreer en manifesteer de wijsheid van je hoofd, hart en buik voor een optimaal resultaat
Test jezelf