Van harte welkom bij onze online informatie ‘avond’.

Wij verzorgen verschillende infomatie avonden door het hele land. En toch heb je niet altijd de mogelijkhied om op het juiste tijdstip en plaats aanwezig te kunnen zijn. Vandaar dat het wel fijn kan zijn op een andere manier deze info avond te volgen. In je eigen tijd en op je eigen plek. Gewoon lekker vanuit je luie stoel.

Tijdens een informatie avond geven we je ook altijd de mogelijkheid te ervaren wat het betekent als je middels de mBraining technieken, uitgelijnd raakt. Dat kan helaas niet tijdens deze online versie.

Maar goed de ervaring vanuit de luie stoel is ook lekker, toch!

Ontwikkeling van menselijk levert meer op!

Te midden van belangrijke veranderingen op de werkplek moeten bedrijven het vermogen hebben om meerdere keren te transformeren en zich aan te passen, en hun succes is afhankelijk van hun meest kritieke hulpbron: hun mensen. Het rapport van McKinsey Global Institute...

Zelfcompassie & Veerkracht

Een fijn artikel in Inzicht, het tijdschrift van NVNLP over mBraining, Compassie en veerkracht. https://www.mbraining.nl/wp-content/uploads/2022/12/artikelInzicht1122-Compassie-en-weerbaarheid.pdf

Duiken in Dynamieken – met Wilbert Molenaar

Een nieuwe podcast van Vidarte - Duiken in Dynamieken. Eeen mooie 55 minuten over mBraining en de onderstroom van dynamieken.

Een andere intro van mBraining – Bart Verbunt

Luister naar Bart Verbunt, mBIT Coach & Master Coach trainer

Een Introduktie

Podcast Een Gezonde Dosis

Pieter Wijtenberg in gesprek met Wilbert Molenaar over intuitie, wijsheid en de drie breinen! Over de intuïtie en wijsheid van je drie breinen en hoe deze te integreren met Wilbert Molenaar - Een Gezonde Dosis | Podcast op Spotify

Podcast mBraining met Vidarte

Peter Dalmeijer & Pauline de L'Or van Vidarte in gesprek met Wilbert over mBIT & mBraining. Een podcast voor levenskunstenaars. Luisteren maar!  

Een energizer voor als je met groepen werkt

Je hebt het wel eens als trainer of begeleider van groepsprocessen. De klad zit er in. Er is wat anders nodig. Even een andere energie. En natuurlijk heb je al een heleboel manieren waarop je dat kunt. Hieronder een video van een prachtige energizer! Geniet ervan en...

Ik zou zeggen, ga lekker zitten of liggen, ontspan en geniet van de reis die komen gaat. Mocht je na afloop nog vragen hebben kun je me altijd bereiken via mail, tel of skype. De video hieronder is een verkorte versie van een webinar welke ik begin dit jaar organiseerde.

De volledige online info-sessie is in de maak. Maar deze webinar was ook goud waard volgens duizenden mensen. En geeft je tevens een goed beeld wat mBraining en mBIT is en voor je kan doen. Veel plezier!

Binnen mBraining Nederland verzorgen we eigenlijk 4 verschillende diensten;

 

  1. Persoonlijk Leiderschap met trainingen als Evolve, Je Beste Versie; 2-daagse programma’s voor meer persoonlijke wijsheid.
  2. mBIT Coach trainingen voor coaches, trainers, therapeuten, leidinggevenden en andere mensenhelpers zodat je mBraining & mBIT kunt toepassen met je klanten.
  3. Individuele coach trajecten voorafgaand aan een vrijblijvende intake.
  4. Maatwerk voor bedrijven

Wil je meer weten? Neem even contact met ons op dan beantwoorden we al je vragen.